IMG 4933
Een actieve club die de belangen van iedereen vertegenwoordigt

Samen voor Valkenswaard

Kort voor de verkiezingen van 2018 is Samen voor Valkenswaard opgericht. We stonden met 13 personen op de kieslijst en behaalden twee zetels. Ondertussen zijn  we sterk gegroeid. We hebben leden en sympatisanten van erg jong tot best wel op leeftijd en alle sexen zijn vertegenwoordigd.

Samen voor Valkenswaard is een partij die in beeld is, als anderen nog nadenken. Onze campagnetijd start nooit zes maanden voor de verkiezingen. Wij komen elk jaar diverse keren met activiteiten naar buiten. Wij hebben continue contact met onze inwoners, verenigingen en de wijkcommissies die daarvoor openstaan.

Samen betekent bij ons ook voortdurend SAMEN.

Dennis Rijbroek

Voorzitter

Voorzitter sinds 22 november 2021. Ik ben zeer geïnteresseerd in lokale politiek en in alles wat er in ons dorp speelt. Ik ga me inzetten voor het behoud van het verenigingsleven, het dorpse karakter en het verbeteren van de verkeersveiligheid bij de (basis) scholen. Zelf ben ik actief bij  corsobuurtschap Leenderweg.

Tonnie van den Dungen

Penningmeester

Penningmeester vanaf de oprichting van Samen voor Valkenswaard. Ik ben al vele jaren actief in het voetballen en dit vooral bij RKVV Dommelen. Ik zet me graag in voor mensen in de schuldhulpverlening 

Nicole Jozee

Secretaris

Secretaris vanaf februari 2022. Maar als echtgenote van Fred ben ik automatisch al vanaf de oprichting betrokken bij Samen voor Valkenswaard. Ik ben zo'n 24 jaar actief bij Tonido in Valkenswaard. Verder heb ik 17 jaar gewerkt voor de GGZE. Nog steeds ben ik 'maatje' van één van de bewoners.

Ben de Klerk

Bestuurslid

Bestuurslid sinds 2022. Als oud ondernemer ben ik altijd zeer betrokken geweest bij de maatschappij. Als mede-oprichter van de wijkraad Dommelen en eerder als bestuurslid van de voormalige politieke partij Dommel Belang. Techniek en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik breng mijn kennis actief over op jongeren. Onder andere via het onderwijs.

Judith Leijssen

Bestuurslid

Bestuurslid sinds 2022. Ik heb vanwege mijn opleiding en werk veel affiniteit met ouderen. Maar vanwege mijn leeftijd zet ik mij ook graag in voor jongeren. Ik ben zeer milieubewust en ik hoop mijn steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Als bestuurslid houd ik me ook bezig met de communicatie van Samen voor Valkenswaard

Fred Emmerik

Raadslid

Initiatiefnemer en fractieleider. Politiek actief sinds 2006. Ik heb me privé altijd ingezet voor verenigingen (Badminton-vereniging Dommelen, Tonido en Ouderensociëteit Het Gegraaf). In de politiek ben ik kritisch maar fair en zet me in voor iedereen. 

Evi Nissen - Van de Ven

Raadslid

Ik ben raadslid sinds maart 2022. Ik werk al weer vele jaren bij Valkenhof. Op dit moment als functioneel applicatie-beheerder. In mijn vrije tijd ben ik kynologisch instructeur. Sinds 5 jaar ben ik ook politiek actief. Ik richt mij vooral op de belangen van jongeren in Valkenswaard, maar zal me verder breed inzetten voor ieders belangen.

Esther van Daal

Burger Commissielid

Burger Commissielid sinds september 2022. Samen voor Valkenswaard heeft een groot sociaal hart, waar iedereen even belangrijk is. Voor ons telt iedereen mee. Ik wil me daar ook graag voor inzetten. Bij mij staan natuurbehoud en duurzaamheid hoog in het vaandel. Maar ook het welzijn van de mensen tellen zwaar mee.

Ton van Hees

Burger Commissielid

Mede-oprichter van de partij en vier jaar raadslid geweest. Nu als burger commissielid actief sinds september 2022. Ik maak me sterk voor bevordering van sociale cohesie zowel in de wijken als in de sport zoals SV Valkenswaard. Ook via mijn dierenparkje aan de Kornoeljelaan probeer ik mensen samen te brengen.

Hans Deuze

Burger Commissielid

Burger Commissield sinds september 2022. Cultuur en Evenementen zijn al meer dan 40 jaar mijn passie. Dat fascineert mij. Valkenswaard moet weer bruisen. Daar zet ik me graag voor in. Ik ben verder lid van de Subsidie Adviescommissie van Valkenswaard en bien actief voor Leefbaar Valkenswaard.

Gestart in 2017

De partij startte eind 2017 met een enthousiaste club mensen: Evert van den Goor, Inge van den Dungen, Carin Cleeven, Ton van Hees, Tonnie van den Dungen, Suzanne van Dijsseldonk, Jaimy Jozee, Ben Follon, Christ Corstjens, Fleur van de Moosdijk, Deborah Jessop, Evi van de Ven, Macha Emmerik en Gerrie Timmermans. Samen met enkele sympathisanten hebben we er alles aan gedaan om tijdens de verkiezingen van 2018 een stem in de raad te krijgen. En dat is gelukt. Sindsdien bedrijven we eerlijke, open maar wel kritische politiek met een sociaal hart. Sinds de oprichting zijn we gestaag gegroeid. Het aantal leden dat actief meedenkt en meedoet, is groot en maakt ons trots. En vier jaar later staan we met 25 actieve personen op de lijst van 2022.

Samen staan we voor iedereen die hier wil wonen, werken en recreëren.

Wil je erbij horen? Meld je dan aan.

Mocht je zaken missen die je graag op de website zou zien? Laat het ons weten.

info@samenvoorvalkenswaard.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact Samen voor Valkenswaard

Postadres secretariaat:
Karel Mollenstraat Zuid 94, 5554 CH Valkenswaard

Nicole Emmerik-Jozee
Mob. 06 - 46 242 342
info@samenvoorvalkenswaard.nl

KvK: 70329613

Realisatie website : Zengerink Communicatie  | Creatie