Een actieve club die de belangen van iedereen vertegenwoordigt

Samen voor Valkenswaard

Kort voor de verkiezingen van 2018 is Samen voor Valkenswaard opgericht. Uiteindelijk stonden we met 13 personen op de kieslijst. Ondertussen zijn  we sterk gegroeid. We hebben leden en sympatisanten van erg jong tot best wel oud en alle sexen zijn sterk vertegenwoordigd. Samen voor Valkenswaard is een partij die in beeld is, als anderen nog nadenken. Onze campagnetijd start niet zes maanden voor de verkiezingen. Wij komen elk jaar diverse keren met activiteiten naar buiten. Wij hebben continue contact met onze inwoners, verenigingen en wijkcommissies.

Samen betekent bij ons ook voortdurend SAMEN.

Fred Emmerik

Raadslid

Initiatiefnemer en fractieleider. Politiek actief sinds 2006. Ik heb me altijd ingezet voor verenigingen (Badmintonvereniging Dommelen, Tonido en Ouderensociëteit Het Gegraaf). In de politiek ben ik kritisch maar fair en zet me in voor iedereen.

Ton van Hees

Raadslid

Mede-oprichter van de partij en raadslid. Ik maak me sterk voor bevordering van sociale cohesie zowel in de wijken als in de sport zoals SV Valkenswaard. Ook via mijn dierenparkje aan de Kornoeljelaan probeer ik mensen samen te brengen.

Dennis Reijbroek

Voorzitter

Voorzitter sinds 22 november 2021. Ik ben zeer geïnteresseerd in lokale politiek en in alles wat er in ons dorp speelt. Ik ga me inzetten voor het behoud van het verenigingsleven, het dorpse karakter en het verbeteren van de verkeersveiligheid bij de (basis) scholen. Zelf ben ik een bouwer bij een corsobuurtschap.

Tonnie van den Dungen

Penningmeester

Penningmeester vanaf de oprichting van Samen voor Valkenswaard. Ik ben al vele jaren actief in het voetballen en dit vooral bij RKVV Dommelen. Ik zet me graag in voor mensen in de schuldhulpverlening 

Nicole Jozee

Secretaris

Secretaris vanaf 22 februari 2022. Maar als echtgenote van Fred ben ik automatisch al vanaf de oprichting betrokken bij Samen voor Valkenswaard. Ik ben ongeveer 24 jaar actief als vrijwilliger bij Tonido in Valkenswaard. Verder heb ik ongeveer 17 jaar gewerkt voor de GGZE.  

Gestart in 2017

De partij startte eind 2017 met een enthousiaste club mensen: Evert van den Goor, Inge van den Dungen, Carin Cleeven, Ton van Hees, Tonnie van den Dungen, Suzanne van Dijsseldonk, Jaimy Jozee, Ben Follon, Christ Corstjens, Fleur van de Moosdijk, Deborah Jessop, Evi van de Ven, Macha Emmerik en Gerrie Timmermans. Samen met enkele sympathisanten hebben we er alles aan gedaan om tijdens de verkiezingen van 2018 een stem in de raad te krijgen. En dat is gelukt. Sindsdien bedrijven we eerlijke, open maar wel kritische politiek met een sociaal hart. Sinds de oprichting zijn we gestaag gegroeid. Het aantal leden dat actief meedenkt en meedoet, is groot en maakt ons trots. En vier jaar later staan we met 25 actieve personen op de lijst van 2022.

Samen staan we voor iedereen die hier wil wonen, werken en recreëren.

Wil je erbij horen? Meld je dan aan.

Mocht je zaken missen die je graag op de website zou zien? Laat het ons weten.

info@samenvoorvalkenswaard.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact Samen voor Valkenswaard

Postadres secretariaat:
Karel Mollenstraat Zuid 94, 5554 CH Valkenswaard

Fred Emmerik
Mob. 06 - 20 505 851
info@samenvoorvalkenswaard.nl

KvK: 70329613

Realisatie website : Zengerink Communicatie  | Creatie